0
ATP

Dusan Duda Ivkovic i Aleksandar Vucic sportsko drustvo Radnicki Beograd, Srbija, januar 18. 2021. 18.1.2021.

ALEKSANDAR VUČIĆ JE ‘NA VEZI’ SA NOVAKOM: Predsednik Srbije poslao jaku poruku nakon što se čuo sa Đokovićem – ‘Ne plašim se da izgovorim istinu’

Objavljeno: 06.01.22 u 11:06

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ponovo je razgovarao sa Novakom Đokovićem.

Najbolji teniser sveta je juče proveo skoro ceo dan u pritvoru, ispitivali su ga, a čak su mu oduzeli i mobilni telefon. Baš zbog toga, sa njim je stupio u kontakt i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Vučić je i danas prokomentarisao aktuelnu situaciju.

Ono što smo mogli da uradimo, ja sam sinoć prvi put razgovarao, jutros drugi put, u skladu sa dogovorima koje imamo, Ana Brnabić upravo poziva teleofnom, moleći i želeći da zamoli jednu stvar, da pre konačne odluke suda u ponedeljak, omoguće Novaku da ne bude u ovom zloglasnom hotelu, već u kući koju je iznajmio, da može da se kreće. To je ono što je Novak tražio od svoje države, naša je obaveza da čuvamo svoje građane. Pričao sam sa njim sinoć i jutros, naše ministarstvo je uključeno – istakao je Vučić i potom dodao:

Ono što nije fer je da se vodi politička hajka na čelu sa premijerom Australije. Iste tenisere su pustili, Novaka Đokovića nisu. Svakome je jasno o čemu se radi, nemam dlake na jeziku ne plašim se da izgovorim istinu, moj posao je da štitim građane Srbije i da štitim istinu. Razgovarao sam i sa ocem Novaka Đokovića, ali plašim se da će ta vrsta političkog iživljavanja da se nastavi, jer ne mogu drugačije da ga pobede – rekao je predsednik Srbije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter