1
Tenis

Aleksandar Vucic Euroleague, Evroliga, Crvena Zvezda - Panatinaikos, Panathinaikos, 1.11.2013. (credit: Pedja Milosavljevic / thepedja@gmail.com / +381641260959)

PREDSEDNIK VUČIĆ UPRAVO ZAVRŠIO RAZGOVOR SA NOVAKOM: Evo o čemu su pričali – Srbija će se boriti za svog šampiona!

Objavljeno: 05.01.22 u 21:36

Jaka poruka srpskom teniseru.

Najbolji svetski teniser Novak Đoković, proživljava pakao u Australiji, gde trenutno čeka odluku nadležnih o tome da li će ga pustiti da uđe u zemlju. Srbin je proveo nekoliko sati u pritvoru, ispitivali su ga, a čak su mu oduzeli i mobilni telefon.

Novak je bio izolovan, a nakon što je ispitivanje završeno, novinar Sportkluba Saša Ozmo, otkrio je da je Đokoviću vraćen telefon. Vrlo brzo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić je na svom Instagram profilu otkrio da je upravo završio razgovor sa srpskim teniserom i da mu je poslao važnu poruku u ime svih građana Srbije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HotSport.rs (@_hotsport.rs)

– Upravo sam završio telefonski razgovor sa Novakom Đokovićem. Rekao sam našem Novaku da je cela Srbija uz njega, a da naši organi vlasti preduzimaju sve mere kako bi maltretiranje najboljeg tenisera sveta u najkraćem mogućem periodu bilo prekinuto. U skladu sa svim normama međunarodnog javnog prava Srbija će se boriti za Novaka Đokovića, za pravdu i istinu, napisao je Vučić i dodao:

EVO ŠTA SE SVE DESILO:

– Inače, Novak je jak, onakav kakvog ga svi poznajemo, otkrio je predsednik Aleksandar Vučić.

0
0

1 Komentara

  1. Šta Vučić ne nazove premijera Australije,kada je već toliko „moćan“,a kako ga srpske novine lažno plasiraju srpskom narodu…?!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter