0
ATP

Tennis-ATP Serbia Open Belgrade 2021- Novak Djokovic, Hamad Medjedovic, Goran Ivanisevic trening Beograd, 22.04.2021.foto: Marko Djokovic/Starsportphoto ©

‘NIJE UOBIČAJNO’: Ivanišević podelio sliku iz Australije, javio se i Srđan Đoković – ‘Ako ga ne puste, idemo na ulicu!’ (FOTO)

Objavljeno: 05.01.22 u 19:56

Trener Novaka Đokovića se oglasio!

Goran Ivanišević je prvi iz Đokovićevog tima koji je poslao poruku javnosti, u toku drame koju srpski as preživaljava na aerodromu u Melburnu. Lokalne vlasti su odlučile da mu što je moguće više otežaju dolazak, ako ga uopste puste, pošto je sada u pritvoru.

I dalje nema potvrde da li će ga vratiti ili pustiti da uđe u zemlju, pošto nema adekvatnu vizu, a upravo u tim momentima se oglasio Ivanišević na Instagramu. On je podelio fotografiju, na kojoj je i Ulises Badio, fizio iz Đokovićevog tima.

– Nije uobičajen izlet za put dole (aluzija na Australiju prim. aut), napisao je Ivanišević.

Pored Ivaniševića, oglasio se i Srđan Đoković, koji je izrazio ogorčenje tretmanom koji njegov sin ima u Australiji.

– Ovo je borba za slobodarski svet, ovo nije samo borba za Novaka, već borba za ceo svet! Ceo svet treba da krene, da se pobuni protiv marve! Ako ga ne puste za pola sata, skupićemo se na ulici, ovo je borba za sve, poručio je Srđan Đoković za ‘Sputnjik’.

Ostaje nam da sačekamo rasplet u sitnim satima po lokalnom vremenu…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter