0
AdmiralBet ABA Liga

Partizan v Zadar-Aba League Season 2021-2022 Beograd, 03.01.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

‘VIDELI SMO ŠTA ZNAČE JAKA TELA’: Trener Zadra nije razočaran uprkos porazu od Partizana, pogledajte šta ga posebno raduje!

Objavljeno: 04.01.22 u 08:22

Crno-beli su na najbolji mogući način započeli 2022. godinu, pošto su u „Štark areni“ savladali Zadar rezultatom 103:72.

Bila je to 11. pobeda Partizana na 13 odigranih utakmica u regionalnom šampionatu. Parni valjak je u ranoj fazi meča stekao dvocifrenu prednost, na šta su gosti odgovorili i došli čak do izjendnačenja.

Nakon prve četvrtine, rezultat je glasio 21:16 i korist Partizana, da bi u drugoj deonici razlika ponovo postala dvocifrena. Posle 20 minuta igre, Parni valjak je imao +11 (43:32). Na sinoćnjem meču, svoj debi u dresu Partizana imao je Matijas Lesor, koji je utakmicu okončao sa 11 poena i 8 skokova.

Nastavili su crno-beli da kontrolišu dešavanja na parketu i u nastavku susreta a pitanje pobednika je definitivno rešeno početkom poslednje deonice kada je postalo jasno da gosti neće više uspeti da uhvate rezultatski priključak. Na kraju, 103:72 za prvi trijumf u Novoj godini.

Nakon utakmice, trener Zadra Vladimir Anzulović je istakao:

– Čestitke Partizanu na zasluženoj pobedi. Videli smo šta to znače jaka tela i šta znači intenzitet koji Partizan pokazuje celu sezonu. Mi smo došli jako oslabljeni, a do neke 27/28 minute mislim da smo još mogli računati na neki rezultatski priključak ali danas je Partizan jednostavno bio bolji. Raduje nas dobra reakcija naših mladih igrača Buljana i Paponje i mi ćemo svoje prilike za pobede morati tražiti u nekim drugim utakmicama.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter