5
Domaći fudbal

Fudbal-Super League Season 2020/2021 Crvena Zvezda v Proleter Novi Sad goalkeeper Milan Borjan and Snezana Borjan wife supruga Indjija, 28.02.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

‘NE IGRAJ SE, ZNAŠ DA IGRAM BOLJE’: Nakon izjava Zvezdana Terzića, oglasila se Snežana Borjan (FOTO)

Objavljeno: 03.01.22 u 15:23

Supruga kapitena Crvene zvezde oglasila se na društvenim mrežama.

Nakon današnje izjave generalnog direktora Crvene zvezde Zvezdana Terzić da će novim pravilnikom kluba biti obuhvaćeno i to čime se njihovi igrači, ali i članovi njihovih porodica bave na društvenim mrežama, reagovala je Snežana Borjan, supruga Milana Borjana.

Ona je aktivna na Instagramu, mestu gde često iznosi svoje stavove, a slučaj vezan za njenog supruga upravo je po mnogima, pokrenuo ovakve odluke u klubu. Nakon svega, ona je na Instagramu poručila sledeće:

– Ne igraj se sa mnom, kada znaš da igram bolje, glasila je prva poruk, pa zatim:

– Čovječe možeš kako hoćeš, ali ne i kako hoćeš… Od ljudi možeš sakriti svoja ne/djela, ali od boga ne… Božija je uvijek zadnja, navodi se na fotogorafiji uz koju je cveće, a onda je usledio još jedan citat:

– Vreme otkriva istinu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HotSport.rs (@_hotsport.rs)

0
0

5 Komentara

  1. Obavestite gospodina Terzića: „Sloboda govora ili sloboda izražavanja je pravo izražavanja vlastitih stavova i razmišljnja bez straha od represije i kazne.“ Uzgred budi rečeno, kojekakve „klauzole“ se u ugovore dodaju prilikom sklapanja istih, a ne naknadno, kad to gospodinu odgovara. Doduše, dopisivanje i prepucavanje preko medija i društvenih mreža je njegova uža specijalnost, pa nam nije jasno kako mu to iznenada ne odgovara?!

    0
    0
    Odgovori
  2. VI NA STADION ZVEZDE NEĆETE PRESMRDETI VIŠE TO VAM JA LIČNO OBEĆAVAM, VIDIMLI VAŠE PRSLUKE ILI MARKERE NA MARAKANI NEĆE VAM BITI NI MALO DOBRO A TE SPIN FORE MOŽETE NAD VAŠIM GROBARIMA DA PIČITE A NA NAS NEĆETE MOĆI VIŠE

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter