2
Domaći fudbal

Fudbal Football UEFA Champions League Group B season 2019/2020 Crvena Zvezda v Bayern Munich Zvezdan Terzic Beograd, 26.11.2019. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

NOVE MERE CRVENO-BELIH: Terzić najavio kazne zbog društvenih mreža – ‘Spremili smo dopunu ugovora!’

Objavljeno: 03.01.22 u 12:42

 

Generalni direktor crveno-belih govorio je o promenana u klubu.

Zbog poslednjih ispada i dešavanja, Zvezdan Terzić je najavio da će Crvena zvezda od sada pratiti šta njeni igrači kače na društvenim mrežama i kakav sadržaj tamo dele.

Pravna komisija Crvene zvezde već je spremila dopunu disciplinskog ugovora koja će regulisati ponašanje načih igrača i njihovih porodica na društvenim mrežama. Generalno, društvene mreže su zlo, a mi moramo da se ponašamo u skladu sa veličinom kluba. Nećemo sa članovima porodica komunicirati preko društvenih mreža. Ne pada nam na pamet. Zna se hijerarhija, poručio je Terzić u izjavi za ‘Informer’.

Ovo se posebno postalo aktuelno, nakon slučaja vezanog za Milana Borjan.

– Postoji princip rada Crvene zvezde i to je tako. Kažem, ja kao generalni direktor ću učiniti sve da Borjan ostane. On je potreban ekipi. Bio je ovde pre mesec dana i rekao da ima neku ponudu iz MLS. Rekao sam mu „Borjane, ne možeš da ideš nigde. Potreban je Crvenoj zvezdi. Ne može niko da vrši pritisak na Crvenu zvezdu. Zvezda ne funkcioniše na način da neko napravi lažnu frku, pa dobije ugovor. Dok sam ovde to se neće dešavati. Novi ugovor moraš da zaslužiš ponašanjem, profesionalizmom, da sve strukture u klubu shvate da si dobrodošao. Katai, Ivanić, Borjan, Dragović… Da neko vrši pritisak na ovako veliki klub… Nećemo da ličimo na mali klub, jasan je Terzić.

0
0

2 Komentara

  1. Neka se sudstvo u Srbiji pozabavi sa ovim licem sa poternice posto konstantno izbegavanja sudjenje zbog propasti OFK Beograd i transfere igraca Grubača,Kolarova i Ivanovica koje je usput licno prisvojio.Da je taj novac od transfera zavrsio u klubskoj kasi danas OFK Beograd nebi igrao rekreativne utakmice po raznim livadama u amaterskom rangu vec bi bio jedan ozbiljan i stabilan superligaš.Dakle evo ga živ i zdrav i sposoban da se privede pravdi kako bi mu se izrekla kazna zatvora za pocinjeno krivicno delo.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter