2
Fudbal

Aleksandar Mitrovic Srbija v Luksemburg - 2022 FIFA World Cup Qualifier Beograd, 04.09.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

OPŠTI HAOS MEĐU ORLOVIMA?: Priča se da je Mitrović besan na Tadića zbog nagrade, srpski napadač se hitno oglasio i otkrio šta misli o tome!

Objavljeno: 02.01.22 u 18:24

Fudbalska reprezentacija Srbije prethodne godine režirala je ogroman podvig pošto je uspela da izbori plasman na Svetsko prvenstvo.

Jedan od ključnih igrača za ogroman uspeh, jeste Aleksandar Mitrović, koji je postigao pobedonosni pogodak u utakmici sa Portugalom. Baš zbog tog gola, napadač Fulama je nagrađen priznanjem ‘Zlatni gol’, koje je trebalo da preuzme na svečanoj ceremoniji FSS.

Nagrada za najboljeg igrača pripala je Dušanu Tadiću, dok je Jelena Čanković najbolja fudbalerka.

Fudbal-FIFA World Cup 2022 Qualifiers-Reprezentacija Srbije
Srbija v Irska
Aleksandar Mitrovic celebrates after scoring a goal with Dusan Tadic (R)
Beograd, 24.03.2021.
foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Ipak, zbog klupskih obaveza, Mitrović nije mogao da dođe u glavni grad Srbije i preuzme tu nagradu.

– Morao sam, nažalost, da ostanem u Londonu. Nije postojao ni promil šansi da dođem u Beograd! Razgovarao sam i sa ljudima iz kluba, imali smo želju da napravimo „gimnastiku“, ali nije bilo rešenja – objasnio je Mitrović za „Sport klub“.

Postojale su glasine da Mitrović nije došao na ceremoniju zbog toga što je nagrada za najboljeg fudbalera pripala Tadiću, a ne njemu.

Čista glupost! Neistina! Ne bih više ništa mogao da kažem! – jasan je Mitrović.

0
0

2 Komentara

  1. Da li je moguće da Mitrović misli da je bolji od Tadića. Šta bi bilo da Dušan Tadić nije ciljao u glavu Mitrovića. Dodušebtreba i pogoditi, ali da le ste još od Rafivoja Markovića i Ljube Cukadinovićs čuli izraz „Samo se poklonio“ e to je razlika Mitrovića i Tadića i bila je razlika izmedju Dzajica i Lazarevica

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter