0
Domaći fudbal

Fudbalski Savez Srbije-Zltana Lopta 2021 Beograd, 23.12.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

ZLATNA LOPTA JE ZAVRŠILA U RUKAMA DUŠANA TADIĆA: Srpski as nije mogao da sakrije emocije – ‘Bez vas ovo ne bi bilo moguće’ (VIDEO)

Objavljeno: 23.12.21 u 14:51

Zlatna lopta FSS-a pripala je kapitenu ‘orlova’ Dušanu Tadiću.

Srpski as koji dominira u dresu Ajaksa primio je Zlatnu loptu Fudbalskog saveza Srbije za najboljeg igrača. Nakon ceremonije, sjajni fudbaler se zahvalio svima onima bez kojih ne bi uspeo da dođe do ove nagrade.

FOTO: STARSPORT

Stvarno hvala na tome i vama i vašim saradnicima. Zadovoljstvo je raditi sa vama. Hvala svim ljudima iz saveza, svima koji ste tu za nas i koji nam pomažete u svakom smislu. Hvala i mojim saigrača bez kojih ništa ne bi bilo moguće. Mislim da smo pokazali jednu bitnu stvar, a to je sloga i zajedništvo – kazao je Tadić i potom dodao:

Fudbalski Savez Srbije-Zltana Lopta 2021
Beograd, 23.12.2021.
foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Mislim da su to krucijalne stvari i da smo pokazali da ova naša mala zemlja kada god se drži zajedno može da ostvari veliki rezultat. Kada se držimo zajedno, mi smo tad najbolji i ne može nam niko ništa. Kad smo složni i kad smo zajedno, mi ćemo uvek ostvariti rezultat. Mislim da svi ovde treba da razmislimo o tome i da se držimo zajedno, jer smo mi jedno. Hvala mojoj porodici, prijateljima, personalnom treneru, jer i bez vas ovo ne bi bilo moguće. Hvala što me činite boljim čovekom, osobom i ja ću se truditi da to opravdam – rekao je kapiten fudbalske reprezentacije Srbije.

FOTO: STARSPORT

Nagradu za najboljeg trenera dobio je Dragan Stojković Piksi koji je ove godine napravio ogroman podvig sa reprezentacijom, pošto je uspeo da izbori plasman na Svetsko prvenstvo koje će se sledeće godine održati u Kataru.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HotSport.rs (@_hotsport.rs)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter