0
AdmiralBet ABA Liga

Dejan Radonjic Crvena Zvezda - Partizan, kosarka ABA liga, derbi, 14.11.2021. Beograd, Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

‘BILA JE PRAVA KOŠARKAŠKA ATMOSFERA’: Radonjić nakon teške pobede pohvalio navijače Splita, otkrio šta mu je najvažnije u ovakvim utakmicama!

Objavljeno: 02.01.22 u 23:33

Uspeli su košarkaši Crvene zvezde da slave na teškom gostovanju.

Ekipa sa Malog Kalemegdana ostvarila je novu pobedu u ABA ligi pošto je na gostujućem terenu savladala Split rezultatom 66:62.

Nakon utakmice, trener crveno-belih Dejan Radonjić ističe da je najbitnije to što je njegova ekipa trijumfovala.

– Milim da smo odigrali fazu odbrane sa korektnom energijom, sa solidnom preciznošću, da smo u određenim parameterima bili i više od toga. Ali, u napadu nismo uspeli da dođemo do igre i te neke stvari koje smo radili na jednom delu terena da valorizujemo kroz bolji protok lopte, bolji šut, i bolje šuteve za tri poena. Ono što je najznačajnije kada je ovaj meč u pitanju to su novi osvojeni bodovi i idemo dalje – rekao je Radonjić i potom dodao:

Ako se o statističkim parametrima priča, bilo je i dobrih i loših segmenata. Šut za tri sa prevelikim brojem promašaja…. Split je odigrao dobar meč, uvek su bili blizu, nikad nisu stali, uvek išli da se preokrene, a mi smo u tim trenuima kada je ta razlika bila mala uvek uspevali da damo odgovor što kroz skok, što kroz potez u napadu, trojku i eto uspeli na kraju da dođemo do novih bodova.

Radonjić je pohvalio i ambijent u hali.

– Dobro, bila je prava košarkaška atmosfera, bilo nam je gušt da igramo u ovakvom ambijentu, svakako mnogo bolje je sada nego prošle sezone kada je bilo i destak ljudi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter