0
Evropske lige

Cristiano Ronaldo Portugalija v Srbija - 2022 FIFA World Cup Qualifier Lisabon, 14.11.2021. foto: Starsport.rs ©

‘NIJE TU KAD JE NAJVAŽNIJE’: Bivši kapiten’crvenih đavola’ žestoko isprozivao Ronalda, a tek da vidite šta ima da poruči Brunu!

Objavljeno: 29.12.21 u 11:48

Ne sviđa mu se ponašanje portugalskog asa.

Nakon remija sa Njukaslom, legendarni fudbaler Mančester junajteda Geri Nevil osuo je paljbu po igračima. Nekadašnji kapiten ‘crvenih đavola’ imao je poseban pik na Kristijana Ronalda, kome zamera jednu stvar.

– Morate biti uvek tu za svoje saigrače, onda kad je to najvažnije – rekao je Nevil, aludirajući na činjenicu da je Portugalac odmah nakon utakmice otišao u svlačionicu, bez pozdrava navijačima uz svoju ekipu.

Nevil ističe da bez obzira na to, voli svog nekadašnjeg saigrača.

Na kraju dana, ja volim tog momka (Ronalda), najbolji je igrač kog sam video u životu, ali ne sme tako da ode. To se ne radi, ne podržavam to. Nije bitno kako si igrao, moraš da odeš i da aplaudiraš navijačima posle meča. Moraš da ih ispoštuješ, posebno ako si najbolji igrač sveta i jedan od najvećih svih vremena – kaže Nevil.

Kritike su upućene i na račun Bruna Fernandesa.

I Bruno Fernandes isto. On kuka na saigrače. Njih dvojica su vođe i porazno je za mlađe igrače kada najbolji igrači na ostale gledaju kao da nisu dovoljno dobri. S druge strane, pogledajte Kavanija. On je uz te mladiće i on mora biti na terenu. Svi ti iskusniji igrači moraju pomagati mlađima, trebaju se ponašati poput očeva.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter