0
Evropske lige

FOTO: Twitter/screenshot

NEMA VIŠE DILEME: Na Pogbinom stolu nalazi se nova ponuda – evo gde Francuz nastavlja karijeru!

Objavljeno: 24.12.21 u 17:20

Poznata je sudbina sjajnog Francuza.

Velikan sa ‘Old Traforda’, Mančester junajted, nema u planu da proda Pola Pogbu, iako se spekulisalo da bi sjajni Francuz već u januaru mogao da napusti ‘crvene đavole’.

Pogba sa Mančesterom ima ugovor do narednog leta, a sve ukazuje na to da vezista ne želi da produži saradnju. Od kako se Kristijano Ronaldo vratio na ‘Old Traford’, Pogba je izgubio status ‘prve zvezde tima’. I on sam je potpuno izgubio interesovanje, pa više ne pruža partije kakve se od njega očekuju.

Takođe, omela ga je i povreda, pa je van terena proveo dva meseca, još od utakmice sa Liverpulom, kada je zaradio crveni karton. Svesni su čelnici Mančestera da će Pogba već od 1. januara naredne godine moći da krene u potragu za novim angažmanom, pa na leto da ode bez obeštećenja.

Iako im je u januaru poslednja prilika da ga prodaju, to se neće dogoditi, piše ‘ESPN’. Na Pogbinom stolu se nalazi novi ugovor Mančester junajteda, međutim male su šanse da vezista prihvati produžetak saradnje.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter