0
Auto Moto

(190902) -- SPA-FRANCORCHAMPS, Sept. 2, 2019 (Xinhua) -- Lewis Hamilton (L) of Mercedes reacts after the Formula 1 Belgian Grand Prix at Spa-Francorchamps Circuit, Belgium, Sept. 1, 2019. (Xinhua/Zheng Huansong)

BERNI EKLSTON RAZOČARAO LJUBITELJE F1: ‘Mislim da se Hamilton neće vratiti’

Objavljeno: 24.12.21 u 13:50

‘Luis može samo da izgubi u 2022. Doživeo je veliko razočaranje!’

Nekada prvi čovek Formule 1, Berni Eklston, smatra da legendarni Luis Hamilton više neće želeti da se takmiči. Britanac je bio blizu rekorda i osvajanja osme titule, ali u tome ga je sprečio Mark Ferstapen na poslednjoj trci u 2021. godini.

-Nisam razgovarao sa Luisom, ali jesam sa njegovim ocem pre nekoliko dana. Odmah sam osetio da ne želi da priča o budućnosti svog sina. Razgovarali smo samo o poslu – rekao je Eklston i nastavio:

-Ne znam šta se dešava sa Luisom, ali mislim da se neće vratiti. Doživeo je preveliko razočaranje. I to je razumljivo. Možda je sada vreme da ostvari svoj drugi san, sa sedam svetskih titula, koliko ima i Majkl Šumaher„.

Berni je imao spreman odgovor na konstataciju da bi odlaskom Hamiltona ‘srebrne strelce’ bile daleko slabije.

Luis može samo da izgubi u 2022. Ko zna kakva će situacija biti sa novim bolidima. A timski kolega će mu biti ambiciozni Džoržd Rasel. Ne treba da zaboravimo ni Ferstapena. U njemu je Hamilton konačno našao ravnopravnog rivala, posle mnogo godina – zaključio je Eklston.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter