3
Fudbal

Fudbalski Savez Srbije-Zltana Lopta 2021 Beograd, 23.12.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

PIKSI SE ZAHVALIO VUČIĆU NA PODRŠCI: Svi smo to osetili i bilo nam je mnogo lagodnije!

Objavljeno: 23.12.21 u 17:01

Dobio je značajno priznanje.

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi danas je dobio Zlatnu loptu FS Srbije za najboljeg trenera godine. Pored njega, priznanje za najboljeg igrača pripalo je kapitenu naše selekcije Dušanu Tadiću. Nakon uručenog priznanja, Dragan Stojković Piksi zahvalio se i predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

FOTO: STARSPORT

– Zahvalio bih se predsedniku Aleksandru Vučiću na više nego iskrenoj podršci. To smo osetili svi, ja, igrači, ceo FSS. Osećate se mnogo lagodnije kada vam vetar u leđa daje prvi čovek države, istakao je Stojković i dodao:

– Hvala FSS na celu sa Bjekovićem, za dve stvari. Prva što ste me postavili ovde i dali poverenje da brinem o rezultatima selekcije, I druga na podršci od prvog dana od početka marta do poslednje utakmice u Lisabonu. Svaki trener bi mogao da poželi ovako nešto što sam ja. Imamo sve preduslove da uspešno obavljamo ovaj posao.

0
0

3 Komentara

  1. Piksi nije ni glup ni nepismen, ali jeste alav. Za 100.000 evra mesečno plus bonusi, i ja bih hvalio Vučića, iako ne mogu ni da ga vidim niti slušam…

    0
    0
    Odgovori
  2. Ne znam kako da ovo komentarisem. Zasto je Piksi pristao da se na ovaj nacin u fudbal uvlaci politika i politicari, pogotovo Vucic, koji se na taj nacin dodvorava i sakuplja poene za izbore.

    0
    0
    Odgovori
  3. Propade čovek u mojim očima….
    Nadam se da će se iskupiti tako što taj novac, iz budžeta kojega MI punimao,a koji mu diktator poklanja, proslediti deci koju SMS-ovima šaljemo na lecenje.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter