0
Evrokup

from left Dallas Moore Aleksa Avramovic Dusan Miletic Yam Madar Uros Trifunovic Partizan v Cedevita Olimpija-Aba League Season 2021-2022 Beograd, 11.12.2021 foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

‘NEMA ŠTA DA TRAŽIŠ KADA PRIMIŠ 101 POEN’: Avramović utučen nakon poraza, Ledej pomenuo ‘Žoca’ pa poslao moćnu poruku!

Objavljeno: 23.12.21 u 13:34

U 8. kolu Evrokupa, košarkaši Partizana NIS su na gostovanju u Krasnodaru izgubili od domaće Lokomotive sa 101:94.

Na taj način, ekipe su se izjednačile po ukupnom odnosu pobeda i poraza u dosadašnjem toku kontinentalnog takmičenja i sada imaju po 6 trijumfa i dva izgubljena susreta.

Zek Ledej je nakon utakmice rekao nema mesta kukanju, već nazad u salu i da je pred njima mnogo rada.

Duga je sezona, pred nama je još mnogo rada. Vraćamo se u salu da treniramo i da slušamo ono što nam trener govori. Moramo da se borimo i da uradimo šta god je potrebno da se dodje do pobede. Moramo da pogledamo video, da vidimo kakve smo greške pravili, ali najvažnije je da ostanemo jaki kao tim – rekao je Ledej za TV Partizan.

Plej ‘parnog valjka’ zna koji je razlog poraza.

Primili smo u prvih pet minuta.17-20 poena. Onda smo odigrali 15-20 minuta dobre odbrane, do sredine treće četvrtine. Igrali smo veoma dobro u napadu, protok lopte bio je sve bolji kako je utakmica odmicala. U odbrani smo zakazali, nema šta da se traži protiv ovakve ekipe kada primiš 101 poen. Znali smo da je ključ u odbrani, ali nismo dobro odgovorili zadacima – rekao je Avramović.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter