0
Evrokup

FOTO: KK Partizan

MEKALUM ZATRPAO KOŠ ‘PARNOG VALJKA’: ‘Pukla stotka’ u Krasnodaru, Partizan pretrpeo novi poraz u Evrokupu!

Objavljeno: 22.12.21 u 19:52

Izabranici Željka Obradovića pretpeli su novi poraz.

Od kako je Željko Obradović seo na klupu crno-belih, navijačima Partizana su porasli apetiti, te je sve osim pobede razočaravajuće, iako tako ne bi trebalo da bude.

Lokomotiva Kuban je još pokazala koliki kvalitet poseduje, i zbog čega je jedan od favorita za osvajanje Evrokupa. Ruski tim je u Krasnodaru savladao Partizan rezultatom 101:94.

Kod pobedničke ekipe, najefikasniji bio je Erik Mekalum sa 33 postignuta poena, a istakao se i Stenton Kid sa 16 i Kvin Kuk sa 15 postignutih poena. U redovima Partizana najviše poena postigao je Zek Ledej, koji je meč završio sa 19 poena, pratio ga je Aleksa Avramović sa 15 poena, dok je Kevin Panter postigao 12 poena.

Nakon dve trojke crno-belih u uvodnim napadima susreta, domaći tim je prvi uspeo da stekne osetniju prednost i povede sa 14:6, odnosno 17:8. Ipak, Parni valjak do isteka prvog perioda uzvraća serijom i na prvu pauzu između četvrtina odlazi sa minimalnom prednošću.

U drugoj i trećoj deonici, timovi su se smenjivali u vođstvu, a Lokomotiva je 5 poena prednosti dočekala finalnu četvrtinu. U poslednjih 10 minuta, ruski tim je nakon trojke Kuka stekao +9, da bi se crno-beli dva puta u potpunosti vraćali i prilazili na 77:75 i 84:82. Ipak, u poslednjim minutima, domaći je pokazao više na terenu i tako stekao odlučujuću prednost koju crno-beli nisu uspeli više da ugroze.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter