0
Evropske lige

Sergej Milinkovic-Savic Srbija v Luksemburg - 2022 FIFA World Cup Qualifier Beograd, 04.09.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

‘NE ZANIMA ME’: Cela ‘čizma’ bruji o skandalu u kom je Srbin glavni akter, SMS pobesneo pa ovom izjavom stavio tačku na celu priču!

Objavljeno: 23.12.21 u 09:19

U okviru 18. kola Serije A, Lacio je na gostujućem terenu savladao Veneciju rezultatom 3:1.

Srpski reprezenetativac Sergej Milinković-Savić odigrao je čitav meč, iako se proteklih dana u medijima pisalo da je popularni SMS u sukobu sa trenerom, pa se zbog toga našao na izlaznim vratima u klubu.

Odlični vezista je zbog ovoga morao da se oglasi i stavi tačku na celu priču. SMS je sjajnim partijama skrenuo pažnju na sebe, te se našao na radaru brojnih evropskih velikana, kao što su Juventus, Mančester junajted i Real Madrid.

Iako je verovatno i sam svestan da je prilično tražen ‘na tržištu’, Sergej je prilično burno reagovao.

– Vidim da postoji dosta glasina i tračeva o meni.. Ne zanima me! Samo želim da Lacio pobeđuje – poručio je Sergej koji je juče bio odličan u pobedi Lacija nad Venecijom (3:1).

Podsetimo, pre nekoliko dana u medijima se pojavila vest da je Sergej napustio svečanu večeru koju je organizovao njegov kluba i da je sa sobom povukao celokupan „balkanski klan“, a razlog je navodno taj što je trener sugerisao predsedniku da ga kazni zbog nedoličnog ponašanja.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter