0
Evropske lige

FOTO: S.S.Lazio/Twitter

SERIJA A: SMS sjajnom asistencijom svima ‘zapušio usta’, Mihina Bolonja ostvarila novu pobedu!

Objavljeno: 22.12.21 u 19:07

Uspeli su fudbaleri Lacija i Bolonje da ostvare važne pobede.

U okviru 18. kola Serije A, Lacio je u gostima pobedio Veneciju rezultatom 3:1. Ono što je posebno bitno, jeste da je srpski reprezentativac Sergej Milinković-Savić odigrao svih 90 minuta, pošto se u medijima nedavno pojavila vest da je SMS stavljen na transfer listu, zbog sukoba sa trenerom.

Lacio je stigao u vođstvo već u trećem minutu, Marušić je sjajno asistirao Pedru koji je pogodio za 0:1. U 30. minutu, Forte je udarcem glavom matirao protivničkog golmana i izjednačio rezultat.

Čim je počelo drugo poluvreme, Lacio je postigao drugi gol. U listu strelaca se upisao Aćerbi, a tačku na ovu utakmicu postavio je Alberto u 5. minutu nadoknade vremena, nakon sjajne asistencije Sergeja Milinković-Savića. Nakon ovog trijumfa, izabranici Mauricija Sarija ponovo su se vratili u borbu za .

I Bolonja je slavila na gostovanju, pošto je pobedila Sasuolo rezultatom 3:0. Već nakon prvog poluvremena, jasno je bilo ko će iz ovog duela izaći kao pobednik. Orsolini je pogodio u 36. minutu, da bi se osam minuta kasnije u strelce upisao i Eron Hikej. Sve dileme je otklonio Santander, u nadoknadi vremena.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter