1
Domaći fudbal

Fudbal-Super League Season 2020/2021 Crvena Zvezda v Proleter Novi Sad goalkeeper Milan Borjan and Snezana Borjan wife supruga Indjija, 28.02.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

NAKON MRKELINOG IZLAGANJA SE OGLASIO BORJAN: ‘Istinu o meni možete čuti od mene, drugi pričaju ono što bi voleli da je istina!’ (FOTO)

Objavljeno: 23.12.21 u 20:49

Nastavlja se ‘saga’..

Sportski direktor FK Crvena zvezdaMitar Mrkela danas je javnosti izneo određene detalje vezane za status Milana Borjana unutar kluba. Takođe, Mrkela se osvrnuo i na odnos Borjana i Stankovića.. Kako on kaže, njima je daleko najvažnije da tim ostvaruje uspehe!

Mitar Mrkela and goalkeeper Milan Borjan
Fudbal-Super League Season 2021/2022
Cukaricki v Crvena Zvezda
Beograd, 29.08.2021.
foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Ubrzo se putem instagrama oglasio aktuelni kapiten Crvene zvezde – Milan Borjan:

‘Pravu istinu o meni možeš da čuješ samo od mene lično. Od drugih možeš da čuješ samo ono što bi oni želeli da je istina.’ – stoji na storiju golmana kanadske reprezentacije.

FOTO: Instagram screenshot

U prethodnom periodu Borjan je bio povezivan sa odlaskom iz kluba, zatim je sve negirano, ali i dalje celokupna situacija nije jasna.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HotSport.rs (@_hotsport.rs)

0
0

1 Komentara

  1. joj ovaj Borjan sere ko foka il nek kaze u cemu je problem ili nek ide, koji k==== vise smara ko neka spanska sapunica

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter