0
Domaći fudbal

Dejan Stankovic Mitar Mrkela Superliga Srbije, Crvena Zvezda - Radnik Surdulica, Super Liga 13.12.2021. Srbija, Beograd (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

MRKELA OTKRIO DA LI BORJAN OSTAJE U ZVEZDI: Ovo je potrebno da bi neko otišao iz kluba!

Objavljeno: 23.12.21 u 16:17

Delije su čekale konačan rasplet.

Pre nekoliko dana, čitava fudbalska javnost u Srbiji uzdrmana je objavom kapitena Crvene zvezde Milana Borjana na Instagramu. On je istakao da je spreman da napusti crveno-bele, a kao razlog naveo je nešto mnogo dublje od sukoba u svlačionici sa trenerom Dejanom Stankovićem. Povodom ovog slučaja oglasio se i sportski direktor Zvezde Mitar Mrkela, koji je u razgovoru za portal Objektiv potvrdio probleme u svlačionici.

Bilo je problema u svlačionici i svakako da takvi problemi nisu prijatni, ali meni pokazuju i jednu drugu stranu – da je svima u klubu, kao i Stankoviću i Borjanu najvažnije da se napravi uspeh. To su stvari koje se dešavaju, dešavale su se i u velikim klubovima. Setite se da je Aleks Ferguson napao jednog Dejvida Bekama i to na neki način meni pokazuje da u svlačionici postoji jedna velika strast da se postignu dobri rezultati, počeo je Mrkela.

goalkeeper Milan Borjan
Fudbal-UEFA Europa League Group F-Season 2021/2022-Crvena Zvezda v Midtjilland
Beograd, 04.11.2021.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Potom je otkrio status Milana Borjana, ali i uslove pod kojima bi bilo koji igrač mogao da napusti klub.

– Milan Borjan ima ugovor sa klubom još godinu i po dana, potreban je Crvenoj zvezdi i ostaje u Crvenoj zvezdi. Da bi neko otišao iz kluba, potrebno je da se dogovore tri strane: klub u koji ide, klub iz koga odlazi i sam igrač, zaključio je sportski direktor Crvene zvezde.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter