0
ATP

Boris Becker Beker Novak Djokovic Fondacija Foundation 24.9.2015. (credit image & photo: © 2015 Pedja Milosavljevic / +318 64 1260 959 / thepedja@gmail.com / STARSPORT)

BORIS BEKER BEZ DLAKE NA JEZIKU: Čuveni Nemac otkrio ko je po njemu najbolji na svetu, a i zbog čega je to tako!

Objavljeno: 23.12.21 u 10:05

Nemac objasnio zbog čega je Đoković najbolji!

Čuveni teniser, Boris Beker, ističe da je Novak Đoković najbolji igrač svih vremena. Prednost legendarnog Srbina je rekord po vremenu provedenom na prvom mestu ATP liste.

-Činjenica da njih trojica imaju po 20 grend slemova je neverovatna i to niko neće ponoviti. Igrali su jedan protiv drugog poslednjih 15 godina. Nisu osvojili više slemova samo zato što bili konkurenti –  poručio je Beker.

PROČITAJTE JOŠ: ‘KOLIKO MORAŠ DA BUDEŠ GLUP DA OVO URADIŠ’: Igrač Sevilje udario loptom Albu u glavu pa dobio crveni, navijači besne na njega!

-Brojevi ne lažu. Kao nekadašnji teniser, znam da je broj sedmica na prvom mestu veoma važan. Novak je tu u prednosti. Da sva trojica prestanu da igraju sada, Novak bi bio broj jedan – jasan je legendarni teniser.

Beker je govorio o trenutnoj zdravstvenoj situaciji legendarnih igrača.

Federer se i dalje oporavlja od operacije kolena i na teren bi trebalo da se vrati sledećeg leta. Nadal se vratio takmičenjima na egzibiciji u Abu Dabiju, ali je pre nekoliko dana saopštio da je zaražen COVID-19 virusom, zbog čega će potencijalno propustiti početak sezone. Njih dvojica moraju da razmisle koliko dugo će još biti igrači. Rafina situacija je nešto lakša od Rodžerove. Ne postoji veći navijač Federera od mene, ali ne znam koliko će mu biti lako da se vrati sa skoro 41 godinom  – zaključio je nekadašnji trener Novaka Đokovića.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter