0
Evropske lige

FOTO: Twitter/Screenshot

‘KOLIKO MORAŠ DA BUDEŠ GLUP DA OVO URADIŠ’: Igrač Sevilje udario loptom Albu u glavu pa dobio crveni, navijači besne na njega!

Objavljeno: 22.12.21 u 18:23

U zaostalom kolu LA lige, fudbaleri Barselone i Sevilje podelili su bodove, pošto je rezultat nakon 90 minuta igre bio 1:1.

Izabranici Ćavija Hernandeza od 64. minuta imali su igrača više, međutim to nisu uspeli da iskoriste i postignu pobedonosni pogodak.

Fudbaler Sevilje napravio je ogromnu glupost u 64. minutu, kada je svoj tim ostavio na cedilu. Naime, Žil Kunde je uspeo pored dvojice Barsinih igrača da izbori aut. Kada je uzeo loptu u ruke, umesto da je vrati u igru, on je reagovao na nedopustiv način.

Velika je verovatnoća da mu je tom prilikom pored aut linije Alba nešto dobacio, a Kunde nije uspeo da ostane smiren već je gađao Barseloninog igrača loptom, i tom prilikom ga pogodio u glavu. Sudija je bez razmišljanja pokazao Kundeu crveni karton i poslao ga u svlačionicu.

Koliko moraš da budeš glup da ovo uradiš – napisao je jedan navijač Sevilje na Tviteru nakon utakmice.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter