0
Evropske lige

FOTO: YouTube screenshot

PSŽ IZBORIO REMI SA IGRAČEM MANJE: Ikardi sprečio bruku aktuelnog vicešampiona!

Objavljeno: 22.12.21 u 23:33

Serhio Ramos ‘pocrveneo’ na trećem meču u dresu Parižana. 

Fudbalerima  Lorijena predstoji grčevita borba za opstanak u elitnog rangu, a večeras su ih  sekunde delile od senzacije. Trenutno 19. tim na tabeli Lige 1, ugostio je lidera spomenutog takmičenja, ekipu Pari Sen Žermena. Lorijen je čuvao gol prednosti koji je stekao u prvom poluvremenu, sve do prvog minuta sudijske nadokande.

Aktuelni vicešampion Franucske je ponovo bio na ivici poraza. Lorijen je poveo u 40. minutu utakmice. Tomas Monsondui je doneo prednost domaćoj ekipi.

Poketinova ‘četa’ ostala je sa igračem manje na terenu od 86. minuta. Iskusni Španac, Serhio Ramos, ‘pocrveneo’ je već na trećem nastupu u dresu PSŽ-a. 

Bez obzira na otežavajuće okolnosti, Pari Sen Žermen je uspeo da izbegne poraz od tima sa začelja tabele. Ašraf Hakimi je upisao novu asistenciju, a heroj kluba iz prestonice Francuske bio je Argentinac, Mauro Ikardi. Bivši as Intera izjednačio je rezultat u 91. minutu susreta.

Rezultati:

Bordo – Lil 2:3

Lion – Mec 1:1

Marsej – Rems 1:1

Monako – Ren 2:1

Monpelje – Anže 4:1

Nica – Lens 2:1

Sent Etjen – Nant 0:1

Troa – Brest 1:1

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter