0
Evrokupovi

FOTO: Twitter screenshot

SADA JE SVE JASNO: Dembele odlučio gde će nastaviti karijeru!

Objavljeno: 21.12.21 u 18:47

Završeni su višemesečni pregovori!

Francuski reprezentativac, Osman Dembele, odlučio je da karijeru nastavi u Barseloni. Pregovori Katalonaca i ofanzivca trajali su nekoliko meseci, ali dogovor je napokon postignut. Novi ugovor će biti potpisan na tri sezone, a Francuz će sada zarađivati značajno manju sumu novca. Reč je o sedam miliona evra po sezone, a do sada je bilo čak 12.

Stiče se utisak da Dembele za nešto više od četiri provedene godine na stadionu ‘Kamp Nou‘, nije uspeo da opravda epitet velikog pojačanja. Osman je 2017. godine u Barselonu stigao iz redova Borusije Dortmund, za neverovatnih više od 100 miliona evra.

Fudbaler iz Francuske je često bio van terena, kako zbog povreda, tako i zbog neodgovornog ponašanja. Dembele je neretko kasnio na jutarnje treninge, a razlog je zaista neverovatan. Napadač je veliki ljubitelj video igrica, koje je igrao po celu noć. Osman nije bio u stanju da ustane na vreme i pruži svoj maksimum na treningu.

Mnogi evropski klubovi pokazali su interesovanje za Dembelea, a tokom prethodnih dana najviše se pričalo o potencijalnom transferu u Njukasl. Ipak, klub je želeo da zadrži mladog Francuza. Ćavi Ernandez ima Osmana u svojim planovima, a videćemo da li će napadač napokon opravdati  poverenje uprave i stručnog štaba.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter