0
Evrokupovi

(190922) -- MILAN, Sept. 22, 2019 (Xinhua) -- Inter Milan's head coach Antonio Conte reacts during a Serie A soccer match between AC Milan and Inter Milan in Milan, Italy, Sept. 21, 2019. (Xinhua/Alberto Lingria)

KONTE JE RAZOČARAN : ‘To je nepravedna odluka! UEFA je presudila, ali zaslužujemo da igramo taj meč’

Objavljeno: 21.12.21 u 19:50

Italijan smatra da je UEFA pogrešila!

Ljubitelji fudbala, a pogotovo navijači Totenhema, razočarani su odlukom UEFA. Utakmica između londonskog tima i Rena je otkazana, a pobeda je dodeljena ekipi iz Franuckse, službenim rezultatom 3:0.

Engleski klub je imao veliki broj zaraženih igrača COVID-19 virusom, pa je utakmica zakazana za 9. decembar otkazana. Francuzi su obezbedili plasman u nokaut fazu kao prvoplasirani tim u grupi, dok je Totenhem završio takmičenje.

Šef stručnog štaba Totenhema, Antonio Konte, oglasio se povodom aktuelnih dešavanja.

-To je neverovatna odluka, nije pravedna. Ceo svet zna da smo se suočili sa velikim problemom, kakav jeste COVID-19 virus. Nismo krivi što se utakmica nije igrala, jednostavno smo imali mnogo zaraženih igrača i Vlada je odlučila da zatvori naš trening centar. Iskreno, za mene, igrače, klub i naše navijače to je neverovatna odluka. Nije fer –  kazao je Konte i dodao:

-Zaslužujemo da na terenu pokažemo šta umemo. Veoma sam razočaran zbog te odluke UEFA. Nadam se da će se nešto promeniti u narednom koraku, jer zaslužujemo da igramo taj meč.

PROČITAJTE JOŠ: GEST ZA DIVLJENJE: Bokser iz Nikšića donirao bubreg sugrađanki! (FOTO)

Italijan je govorio o eventualnoj žalbi.

-Postoji još jedan korak… Ovo nije definitivna odluka. UEFA je presudila, ali ta odluka treba da bude potvrđena. Ponavljam da sam veoma razočaran. Ovo znači da neko nije znao kakve smo probleme imali, ili možda ima neko lični interes da ovako bude – zaključio je iskusni stručnjak.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter