0
Evropske lige

FOTO: twitter.com/FCBarcelona

MA NE, OVO NIJE MOGUĆE: Srbin je glavni akter nove transfer ‘bombe’ na Kamp Nou, Ćavi hoće da dovede našeg napadača?!

Objavljeno: 19.12.21 u 16:48

Ćavi je nedavno seo na klupu katalonskog tima, i već je uveo neke novine u klub.

Zimski prelazni rok je sve bliži, a očigledno je da je pred Barselonom totalna rekonstrukcija tima. Ćavi je nezadovoljan pojedinim fudbalerima, te je izvesno da će neki od njih uskoro napustiti Kamp Nou.

Jedan od njih je Seržinjo Dest, koji će ukoliko je verovati španskim medijima, u januaru spakovati kofere i krenuti u potragu za novim angažmanom. Osim njega, na izlaznim vratima u januaru su i sledeći igrači: Filipe Kutinjo, Samjuel Umtiti i Klemen Lengle.

Gostujući u jednoj emisiji, urednik katalonskog radija ‘Ser’ Sike Rodrigez otkrio je planove novog trenera Barselone. Prema njegovim rečima, Ćaviju su već obećana dva potpisa u januaru, Feran Tores i jedan klasičan napadač. Ni manje ni više, Rodrigez je naveo da je srpski reprezentativac Dušan Vlahović jedan od potencijalnih pojačanja giganta sa Kamp Noua.

On napominje da je bivši špic Partizana prošle godine nuđen španskom velikanu, ali je taj predlog tada odbačen. Ipak, sada su stvari drugačije, pošto Vlahović ove godine igra fantastično u dresu Fiorentine.

Inače, Vlahović se danas ponovo upisao u strelce na utakmici između Fiorentine i Sasuola. On je na taj način postigao čak 33. pogodak u ovoj kalendarskoj godini i izjednačio rekord jednog od najboljih fudbalera svih vremena Kristijana Ronalda.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter