0
Evropske lige

Serbia's Dusan Vlahovic Serbia - Azerbaijan, FIFA World Cup 2022, Qualifying Round 12.10.2021. Beograd, Srbija 12.10.2021. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

VLAHOVIĆ STIGAO RONALDA ZA ISTORIJU SERIJE A: Ima vremena za još golova, može li Dušan do vrha?! (VIDEO)

Objavljeno: 19.12.21 u 14:30

Među najboljima je i u Evropi.

Mladi srpski napadač Dušan Vlahović nastavlja sa fantastičnim partijama u italijanskoj ligi. Njegova Fiorentina je u 18. kolu Serije A remizirala sa Sasuolom rezultatom 2.2, a Vlahović je zabeležio pogodak za istoriju.

Naime srpski napadač je zatresao mrežu gostiju pri rezultatu 0:2 u 51. minutu. Vlahović je tako postigao čak 33. pogodak u ovoj kalendarskoj godini i tako izjednačio rekord jednog od najboljih fudbalera svih vremena Kristijana Ronalda.

Vremena da se osamostali na vrhu liste će Dušan imati u poslednjem meču prvog dela sezone 22. decembra. Fiorentina će gostovati Veroni za koju nastupaju dva srpska fudbalera Darko Lazović i Ivan Ilić. Viola u tom meču ima ulogu favorita, očekuje se dosta golova, a upravo to bi mogao da iskoristi Dušan Vlahović i tako postigne makar svoj 34. gol ove godine.

Fiorentina je u dosadašnjem delu sezone upisala 10 pobeda uz remi i 7 poraza, pa trenutno zauzima 6. mesto sa 31 bodom.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter