1
Domaći fudbal

Nemanja Jovic (L) and Nikola Jankovic Fudbal-Super League Season 2021/2022 FK Partizan v Kolubara Beograd, 18.12.2021. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

ZOOLOŠKI VRT U HUMSKOJ ULICI: Više se ne priča o čuvenom psu, juče su nove životinje posetile stadion Partizana! (FOTO)

Objavljeno: 19.12.21 u 16:20

Na meču Lige konferencije između Partizana i Anortozisa, dogodila se jedna komična scena koja je obišla svet.

Na toj utakmici, fokus kamere bio je usmeren na jednog psa, koji je uoči samog duela obavio nuždu na zelezenom tepihu stadiona u Humskoj, a potom opet utrčao na teren i prekinuo meč.

Kamere su uspele da zabeleže smešnu scenu i nema sumnje da je ovaj ljubimac izmamio osmehe na licu svih prisutnih ljudi na stadionu, ali i onih koji su utakmicu gledali preko televizora. Snimak je ubrzo postao viralan na društvenim mrežama, a čak su i pojedini proslavljeni asovi prokomentarisali ovaj komičan čin.

Stadion Partizana juče su posetile nove životinje. U poslednjem kolu jesenjeg dela šampionata, izabranici Aleksandra Stanojevića ugostili su ekipu Kolubare. U jednom momentu, jato golubova je sletelo na teren, i to u trenutku dok su igrači Partizana kombinovali u zadnjoj liniji.

Ptice su se poprilično dugo zadržale na terenu, a prisutni gledaoci nisu propustili priliku da ih fotografišu.

0
0

1 Komentara

  1. Ne moguće! Ne spojivo .Kad je Asano napuštao partizan štamp a i mediji su držali stranu japanskom internacionalnu.Sada kada je reč o borjanu i zvezdi drži se strana klubu !Pitanje:Kako zvezda može silom da zadrži Borjana ako je čvrsto rešio da ide? Neko će reći ugovor! U redu ugovori mogu da se poštuju ili krše.Zavisi koji interes je primarniji.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter