1
Domaći fudbal

Fudbal-Super League Season 2021/2022 FK Partizan v Kolubara Beograd, 18.12.2021. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

PARTIZAN SLAVIO, VOJVODINI DVA CRVENA: Stanojević se izvinjavao nakon pobede! (VIDEO)

Objavljeno: 18.12.21 u 16:06

Bitna pobeda za ‘crno-bele’!

Fudbaleri Partizana su na svom stadionu dočekali ekipu Kolubare, u okviru 21. kola Superlige Srbije. Aktuelni vicešampion naše zemlje je bio apsolutni favorit, ali se to nije u potpunosti prenelo na teren, jer su gosti pokazali zube od prvog minuta.

Jedini gol na meču viđen je u 67. minutu u režiji Kvinsija Meniga. Partizan se ovom pobedom odvojio na pet bodova od svog najvećeg rivala.

Fudbal-Super League Season 2021/2022
FK Partizan v Kolubara
Beograd, 18.12.2021.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

‘Zvuči lepo ta prednost, svaka čast momcima. Izvinjavam se navijačima na ovako lošoj utakmici, najlošijoj u ovoj polusezoni. Ne znam kako je uopšte moglo da se igra, teren je bio u izuzetno lošem stanju.’ – rekao je Stanojević nakon meča i potom dodao:

‘Sada sledi odmor posle 35 utakmica u ovoj polusezoni. Okupljamo se 12. januara, deset dana ćemo raditi ovde, a onda idemo na Kipar.’ – zaključio je on.

Fudbal-Super League Season 2021/2022
FK Partizan v Kolubara
Beograd, 18.12.2021.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Veoma zanimljiv meč odigran je u Novom Pazaru, gde je domaći tim dočekao ekipu Vojvodine. Utakmica je okončana podelom bodova, 1:1.. Meč su obeležila čak dva crvena kartona gostiju. Prvo je u 8. minutu isključen Mrkaić, da bi u 72. minutu u svlačionicu bio poslat Mihajlo Nešković.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HotSport.rs (@_hotsport.rs)

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter