1
Evropske lige

FOTO: YouTube screenshot

SPEKTAKULARAN FINIŠ I SLAVLJE DOMAĆINA: Okampos pogodio za pobedu, prečka u Sevilji se još trese nakon Feliksove bombe! (VIDEO)

Objavljeno: 18.12.21 u 23:30

Tradicija se nastavlja!

Uspeh gostujuće ekipe je ponovo izostao kada su u pitanju međusobni susreti Sevilje i Atletiko Madrida. Večeras je odigrana sedma uzastopna utakmica dva tima na kojoj gosti nisu ostvarili trijumf.

Na stadionu ‘Ramon Sančez Pishuan’ odigrana je neverovatno uzbudljiva utakmica, baš onako kako je očekivano. Fudbaleri Sevilje slavili su rezultatom 2:1 i učvrstili su se na drugoj poziciji u LaLigi.

Publika je uživala u više od 100 minuta lavovske borbe. Lopetegi i Simeone su ukrstili koplja, pa je viđen pravi spektakl u Sevilji.

Domaćin je došao do prednosti u ranoj fazi utakmice. Proslavljeni hrvatski reprezentativac, Ivan Rakitić, matirao je Jana Oblaka u 7. minutu susreta. Kapiten Sevilje ne blista od starta sezone, ali pokazao je da je i dalje fudbaler za velike utakmice, bez obzira na pozne igračke godine. Novu asistenciju zabeležio je Holanđanin, Karim Rekik.

Posed lopte bio je prilično izjednačen, a Atletiko je bio konkretniji u završnici akcija. Gosti su zapretili Sevilji u 15 navrata, dok su izabranici Đulena Lopetegija uputili šest udaraca ka golu Jana Oblaka.

Igrao se 33. minut utakmice kada je došlo do promene rezultata na semaforu. Defanzivac Atletiko Madrida, Felipe, postigao je drugi ovosezonski pogodak i doneo izjendačenje Jorgandžijama. Brazilac je iskoristio asistenciju francuskog veziste, Tome Lemara.

Bilo je jasno da će nakon velike pauze uslediti pravi rat na terenu. Temperamentni treneri motivisali su svoje igrače i bitka se nastavila.

Lukas Okampos je u 88. minutu postigao gol vredan tri boda! Argentinski ofanzivac je postao veliki heroj ekipe sa stadiona ‘Ramos Sančez Pishuan’! Nekadašnja zvezda Marseja, našla se na pravom mesto u pravo vreme. Nakon velike prilike za domaći tim i pogođene prečke, lopta se odbila do Okamposa, koji je snažno šutirao u bliži ugao. Lukas je postigao četvrti gol u LaLigi ove sezone.

Uzbuđenjima u Sevilji nije bilo kraja! Sve je bilo otvoreno do poslednjeg sudijskog zvižduka, a on je dočekan tek nakon osam minuta duge nadoknade.

Atletiko je u 95. minutu mogao do izjednačenja, i to ne na bilo kakav način. Žoao Feliks je poslao pravi dalekomentni projektil, a lopta je zatresla prečku. Sevilja je preživela!

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

1 Komentara

  1. Lično ću se pobrinuti da budete tuženi zbog tekstova o izlečenju dijabetesa. Dijabetes tip 1 se ne leči, to je trajno stanje.Sram vas bilo.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter