0
Evroliga

Crvena Zvezda v FC Bayern Munich-Euroleague 2021/22 Beograd, 17.12.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

TRINKIJERI PROVOCIRAO VUJIČINA NA KONFERENCIJI ZA MEDIJE: I ti bi trebao da pričaš na engleskom – tako protokol kaže! (VIDEO)

Objavljeno: 17.12.21 u 23:51

Bilo je pomalo neprijatno.

Košarkaši Crvene zvezde su bili bolji od Bajerna u 16. kolu Evrolige sa 81:78. Goste iz Nemačke sa klupe predvodi bivši trener Partizana Andrea Trinkijeri, dok u timu nastupaju Ognjen Jaramaz i Vladimir Lučić, takođe nekadašnji članovi crno-belih.

Na konferenciji za medije nakon ovog susreta, portparol Zvezde Igor Vujičin najavio je da će se trener gostiju prvo obratiti na engleskom kako to protokol nalaže, dok je Trinkijeri za njega imao spreman odgovor.

Onda bi ti trebalo isto na engleskom da pričaš. Protokol kaže da bi i ti trebalo da pričaš na engleskom, rekao je Trinkijeri PR-u crveno-belih.

Potom je italijanski stručnjak analizirao utakmicu, rekavši da će tim biti bolji kako vreme odmiče. bajern trenutno igra bez 4 igrača, a uz to je od do sada odigranih 16 mečeva, 9 proveo na gostovanjima.

Mi smo pokazali drugo lice u odnosu na meč protiv Olimpijakosa. Imamo sedam pobeda, fali nam četiri igrača. Od svega toga, imali smo devet gostovanja. Kada se situacija normalizuje mislim da ćemo biti bolji. Samo dve utakmice nismo igrali egal. Počeli smo sa 0-4 zbog korone, sada smo ovde. Mogli smo neke bolje stvari. Ovo nije sprint, ovo je maraton, istakao je Trinkijeri na startu svog obraćanja.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter