0
Evroliga

Crvena Zvezda v FC Bayern Munich-Euroleague 2021/22 Beograd, 17.12.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

KALINIĆ JEDNIM ZAKUCAVANJEM RASPALIO PIONIR: Delije potom vređale Trinkijerija, Lučića i Jaramaza! (VIDEO)

Objavljeno: 17.12.21 u 23:14

Jedna od boljih utakmica ove godine.

Košarkaši Crvene zvezde su bili bolji od Bajerna u 16. kolu Evrolige rezultatom 81:78. Bio je to 7. trijumf izabranika Dejana Radonjića u najkvalitetnijem evropskom takmičenju, dok su do sada poraženi 9 puta. Crveno-beli sada dele 9. mesto zajedno sa Fenerbahčeom, Makabijem, Bajernom i Asvelom i blizu su najboljih 8 timova.

Večerašnju utakmicu u hali Aleksandar Nikolić obeležilo je pregršt sjajnih poteza, ali i uzavrela atmosfera. Već u prvoj četvrtini, Kalinić je dobio fantastičan pas od Majka Cirbesa, zakucao je i tako digao Delije na noge.

Treba napomenuti da simpatizeri crveno-belih nisu imali lep doček za nekadašnjeg trenera Partizana Andreu Trinkijerija, koji je sa tribina dobio pogrdna skandiranja. Nisu bili pošteđeni ni bivši igrači crno-belih Ognjen Jaramaz i Vladimir Lučić.

ZVEZDA: Nikola Kalinić 20 poena i 7 skokova, Branko Lazić 12 poena, Nikola Ivanović 11 poena, Luka Mitrović 9 poena i 8 asistencija.

BAJERN: Vladimir Lučić 21 poen, Nik Vajler-Beb 16 poena, 6 skokova i 5 asistencija, Otelo Hanter 11 poena i 10 skokova, Ognjen Jaramaz 11 poena.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter