3
Domaći fudbal

Fudbal-Friendly Match-Prijateljski mec-Crvena Zvezda v Borac (Banja Luka) goalkeeper Milan Borjan and head coach Dejan Stankovic Beograd, 28.07.2020. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

ISPLIVALI DETALJI IZ ZVEZDINE SVLAČIONICE KOJI ĆE VAS ŠOKIRATI: Stanković je i Kangu hvatao za vrat – Borjan mu obrusio nakon čega je umalo došlo do pesničenja! (VIDEO)

Objavljeno: 17.12.21 u 10:19

Fudbaleri Crvene zvezde razočarali su navijače u ponedeljak, kada su na svom stadionu remizirali sa Radnikom iz Surdulice – 1:1.

Nakon kiksa, Dejan Stanković je u svlačionici svojim igračima skoro sat vremena držao jedan ‘oštar’ monolog. Popularni ‘Mister’ tom prilikom nije birao reči, što je zasmetalo golmanu Milanu Borjanu, koji mu se bez pardona usprotivio.

To je izbacilo iz takta Stankovića, koji je nakon toga na račun iskusnog golmana uputio žestoke uvrede. Njih dvojica su bili na ivici fizičkog sukoba, međutim, ostali igrači to nisu dozvolili pošto su ih odmah razdvojili.

Stanković je poznat po neobuzdanom temperamentu. Euforičan je kad je lepo, a reaguje žestoko kad je situacija loša. Od trenutka kad je ušao u svlačionicu, počeo je da viče na sve igrače redom. Prvi na meti mu se našao Degenek, koji je delimično pogrešio kod primljenog gola. Onda je vikao na svakoga. I ne bi to bilo toliko strašno i ostalo bi među njima u svlačionici, da je Stanković malo kontrolisao rečnik. Međutim, on je neprimereno vređao igrače, koristio vulgarne i pogrdne izraze. Fudbalerima to, blago rečeno, nije prijalo – objašnjava izvor Informera.

Umesto da ‘spusti loptu’ i umiri Stankovića, Borjan je stao u zaštitu igrača te je svom treneru sasuo sve u lice.

– Borjan je pokušao da kaže Stankoviću da je preterao, ali je trener i njega ućutkao, uputio mu je uvredu i rekao mu da sedne. Borjan se tu iznervirao i uzvratio je Stankoviću. Rekao mu je da nije u redu da im se tako obraća, da igračima kasne plate, da nije u redu da neke od njih kao što su Degenek ili Pavkov otpisuje, pa onda kad je gusto, da ih vraća pod pritiskom javnosti. Trajala je ta svađa, a Borjan je na kraju rekao da nema nameru da brani u poslednjoj utakmici jesenje polusezone protiv TSC. Posle svađe su se razišli, ali i dalje nisu u dobrim odnosima. Stanković i Borjan videli su se u sredu na treningu. Golman je ispunio obaveze, ali nije imao poseban kontakt s trenerom. Dan kasnije nije ga bilo u timu u meču sa TSC – objašnjava isti izvor.

Izgleda da Dejan Stanković ne ume da savlada svoje emocije.

– Nema on ništa lično protiv ikoga u timu, sve je u fudbalskim okvirima, ali ne može da savlada emocije i reši to malo mirnije. Sa Kangom je više puta ulazio u klinč, hvatao ga za gušu, gađao ga loptom i slično. Prema Degeneku je bio oštar nekoliko puta. Gobeljića je u Bragi zamalo rasplakao kad ga je izveo iz igre, a zatim i izvređao pored aut-linije zbog skrivljenog penala. Bio je krajnje vulgaran.

Aleksandar Katai i Aleksandar Dragović su se takođe našli na meti ‘Mistera’.

– Katai i Dragović su profesionalci, imaju malo drugačiji karakter i sposobni su da ne primaju sve k srcu. Kad izađu iz svlačionice, idu dalje. Svi ostali se teško nose s tim.

Nakon velikog haosa koji se dogodio u Zvezdinoj svlačionici, Snežana Borjan je jednim video snimkom samo dolila ulje na vatru. Na svom Instagramu, objavila je video na kom se vidi kako fudbaleri srpskog šampiona daju pare pevačici, uz komentar:

– Lagani ste, biće nekada i plata.

Inače, snimak je nastao na slavlju povodom rođenja kćerke Zvezdinog defanzivca, Marka Gobeljića.

0
0

3 Komentara

    • Tragedija čista. Po svemu što ste napisali krivac je Borjan. Igrači koji se onako ponašaju na terenu kao oni protiv Radnika nisu platu ni zaslužili, a ipak će je dobiti, kad tad. Igrač koji se javno suprostaviti treneru, ugrožava njegov autoritet. Posle onakvog meča, niko od njih ne bi smeo glavu da digne od onog sramotnog izdanja. Uz sve to on ne može da kontroliše svoju ženu, a kamoli grupu odraslih ljudi. Sve u svemu nije se desilo ništa spektakularno i nešto što nismo videli i uživo u toku nekih mečeva, pa se nije pridavala ovolika važnost. Jasno je da je popularno pljuvati po Zvezdi i da nekom njeni uspesi smetaju.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter