2
Domaći fudbal

BELGRADE, SERBIA - AUGUST 17: head coach Dejan Stankovic (C) of Crvena Zvezda celebrate with goalkeeper Milan Borjan (L) and Aleksandar Dragovic (R) after the UEFA Europa League Play-Offs Leg One match between Crvena Zvezda and CFR Cluj at on August 17, 2021 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

DETONACIJA U ZVEZDINOJ SVLAČIONICI: Stanković urlao na igrače – kada mu je Borjan odgovorio, nastao je pravi haos!

Objavljeno: 16.12.21 u 12:21

Mister je nezadovoljan pristupom njegovih igrača na meču protiv Radnika iz Surdulice.

Fudbaleri Crvene zvezde remizirali su na svom stadionu sa ekipom Radnika, a zbog tog kiksa nastala je žestoka svađa u svlačionici aktuelnog prvaka Srbije. Kako saznaju beogradski mediji, Milan Borjan i Dejan Stanković su ušli vrlo ozbiljnu raspravu.

Trener crveno-belih je ‘grmeo’ na svoje izabranike, zamerio im je to što su nakon utakmice sa Bragom otišli u grad da slave, a kao posledica toga je loša igra protiv Radnika na Marakani.

Iskusni čuvar mreže odgovorio mu je da stvari nisu baš takve, nakon čega je došlo do žestokog verbalnog obračuna. Dan kasnije, nakon sastanka sa čelnicima kluba, odlučeno je da ‘spusti lopta’ i završi jesenji deo sezone.

U poslednjem kolu jesenjeg dela Superlige Srbije, fudbaleri Crvene zvezde gostuju TSC-u u Bačkoj Topoli. Zvezda će biti znatno oslabljena u ovom meču, pošto se među stativama neće naći Milan Borjan, koji se povredio u utakmici sa Radnikom.

0
0

2 Komentara

  1. Dzaba gledate celo prvenstvo kada se jos od jula meseca zna da ce Partizan biti sampion. I samo se o Zvezdi pise,navodne svadje itd.i skrece se paznja sa lagano dobijenih utakmica Partizana protiv svih ekipa pa cak i bez pola tima. Ove sezone Partizan uzima i vec sledece je uzima Zvezda zbog direktnog odlaska u LS ili zbog drugih povlastica koje ima sampion zemlje. I posto su vec dati bodovi,dati su ekipi koju vodi covek iz vlasti kako bi opstali u ligi. Zvezda ce ostale borce za opstanak pobedjivati. U Srbiji je sve laz pa tako i ovaj bedni fudbal dokle god je politika u njemu.

    0
    0
    Odgovori
  2. Igra Dejana Stankovica se meni od pocetkq ne svidja jer se temelji na Murinjovom procitanom stilu i nije u skladu sa nasim mentalitetom (dvq spica) ,a utakmice sa Radnikom to pokazuju.Objektivno Radnik je izgledao fenomenalno na toj utakmici za nase pojmove i nisko je na tabeli po pokazanog.Stankovic nek stisne petlju i pocne igrati ofanzivniji dopadljiviji stil pq nece imati problema bar u nasoj ligi,no ko sam ja da im sudim nek sami dodju pameti.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter