0
Evrokup

Andrej Urlep Partizan - Slask, Evrokup, Eurocup 15.12.2021. Beograd, Srbija, photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

‘TO NAM NISU SVIRALI’: Trener Slaska ljut kao ris nakon poraza od Partizana, sudije su ga zbog jedne odluke potpuno razbesnele!

Objavljeno: 16.12.21 u 14:59

Četa predvođena Željkom Obradovićem uspela je da zabeleži šesti trijumf u Evrokupu, pošto je sinoć savladala Slask u neizvesnoj završnici rezultatom 75:73.

Nakon utakmice, na konferenciji za medije trener Slaska Andrej Urlep čestitao je ekipi Partizana na pobedi.

– Čestitke Partizanu, nekako su dobili u ludoj završnici – rekao je Urlep.

Crno-beli koji su nošeni velikom podrškom sa tribina, u poslednjih 120 sekundi su napravili seriju od 7:0 i na kraju odneli veoma važnu pobedu.

Iskusni stručnjak je istakao da su sudije pogrešile u poslednjem napadu, po njegovom mišljenju trebalo je da se svira faul nad njegovim igračem, a ne aut za crno-bele.

– Mislim da smo radii dobar posao u odbrani njihovih plejmejkera. Napad nam možda nije bio loš, ali finiš jeste. Partizan je to iskoristio. Na kraju je bio faul i sudije nam to nisu svirale – jasan je strateg poljskog tima.

Parni valjak zahvaljujući sinoćnjoj pobedi ima najbolji skor i zauzima prvo mesto u grupi A, dok se Slask nalazi na 9. poziciji.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter