0
Evrokup

Partizan - Slask, Evrokup, Eurocup 15.12.2021. Beograd, Srbija, photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

SPASILAC CRNO-BELIH NAKON ŠOKANTNE POBEDE: Dangubić je u poslednjim trenucima doneo pobedu Partizanu, ali zbog ovih stvari je vrlo nezadovoljan!

Objavljeno: 16.12.21 u 12:49

KK Partizan pobedio je sinoć Slask u ‘Štark Areni’ rezultatom 75:73.

Crno-beli su u veoma dramatičnoj završnici stigli do nove pobede koja ih je ‘lansirala’ na prvo mesto tabele u Evrokupu. Košarkaš koji je Partizanu doneo novi trijumf jeste Nemanja Dangubić, on je prvo pogodio dva slobodna bacanja a potom je poentirao nakon ofanzivnog skoka.

– Pobeda je najbitnija, to se piše. Nismo zadovoljni našom igrom, moramo da poradimo na nekoliko stvari. Analiza mora da se odradi – rekao je Dangubić nakon meča i potom dodao:

– Ušao sam u igru i pokušao sam da pomognem ekipi, da tokom cele utakmice zadržim fokus da budem spreman i to se na kraju isplatilo.

Dangubić je otkrio da mu nije bilo svejedno kada je stao na liniju slobodnih bacanja.

– Sigurno da postoji pritisak. Radimo dosta na slobodnim bacanjima na treningu, trener insistira na tome. Isplatilo se i to na kraju. Za sve je zaslužan trening – zaključio je košarkaš crno-belih.

Zapratite nas na novom Instagram profilu – hotsport.rs

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HotSport.rs (@_hotsport.rs)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter