0
Domaći fudbal

goalkeeper Milan Borjan Braga - Crvena Zvezda, UEFA Europa League, liga evrope 9.12.2021. Portugal, Braga (credit image & photo: Nikola Mitic / STARSPORT)

ZVEZDA ZNATNO OSLABLJENA PROTIV TSC-A: Bez Borjana i desnog beka u poslednjem meču ove godine!

Objavljeno: 15.12.21 u 19:04

Veliki problemi za crveno-bele.

Fudbaleri Crvene zvezde će u poslednjem kolu jesenjeg dela Superlige Srbije gostovati TSC-u u Bačkoj Topoli. Aktuelni šampion Srbije, na sever naše zemlje putuje nakon kiksa protiv Radnika iz Surdulice (1:1), a pred put, naišli su novi problemi.

Naime, kako saznaje Telegraf, Zvezda će biti bez kapitena Milana Borjana koji se povredio upravo na meču sa Radnikom. Očekuje se da ga zameni Zoran Popović, ali tu nije kraj mukama za Dejana Stankovića.

goalkeeper Milan Borjan (R) and Mirko Ivanic (L) celebrate
Fudbal-UEFA Europa League Group F-Season 2021/2022-Crvena Zvezda v Braga
Beograd, 16.09.2021.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Oba igrača koja igraju na poziciji desnog beka, Milan Gajić i Marko Gobeljić takođe su doživeli povrede i nisu u konkurenciji za sastav. Ono što se nameće kao opcija jeste Strahinja Eraković na toj poziciji, ili eventualno poslednja linija sa 3 defanzivca.

Treba napomenuti da je Seku Sanogo još od ranije otpisan, takođe zbog povrede. Crveno-belima je pobeda u ovom susretu neophodna, jer lider prvenstva Partizan ima 5 bodova više.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter