0
Košarka

FOTO: KSS

VEST KOJA ĆE ODUŠEVITI SRBIJU: Atlanta se konačno oglasila, evo kada se srpski as vraća na parket!

Objavljeno: 14.12.21 u 13:23

Najgore je prošlo.

Pre nešto više od dve nedelje, u utakmici između Atlante i Njujork Niksa U porazu Atlante od Njujork Niksa, srpski reprezentativac Bogdan Bogdanović doživeo je povredu nakon koje je morao da napusti parket.

To se dogodilo sredinom druge četvrtine, kada je prilikom jednog defanzivnog skoka, bivši košarkaš Partizana, nagazio na stopalo saigrača Klinta Kapele. Odmah je ostao da leži na parketu, a bilo je vidljivo da je u velikim bolovima i da mu je neophodna pomoć.

Nakon utakmice, urađena je magnetna rezonanca, te je utrđeno uganuće desnog skočnog zgloba. Očigledno je da Bogdan fali Atlanti, koja od tada ima tri poraza i dve pobede.

Klub se juče konačno oglasio, te je izneo nove informacije vezane za zdravstveno stanje srpskog košarkaš.

– Bogdanović je započeo oporavak od povrede individualnim radom na terenu. Za duel protiv Hjustona neće biti u protokolu, a o njegovom statusu oglašavaćemo se redovno – saopštili su iz redova Atalante.

ZAPRATITE NAS I NA NAŠEM NOVOM INSTAGRAM PROFILU @_hotsport.rs

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HotSport.rs (@_hotsport.rs)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter