0
Košarka

FOTO: Screenshot/Twitter

NBA: Povredio se Bogdan Bogdanović! Srbin se previjao od bolova na terenu, izneli ga sa parketa! (VIDEO)

Objavljeno: 28.11.21 u 08:20

Loše vesti dolaze nam iz najjače košarkaške lige na svetu.

Tokom prošle noći srpski košarkaš Bogdan Bogdanović doživeo je novu povredu u NBA ligi, u porazu Atlanta Houksa od Njujork Niksa (99:90).

Srpski bek od početka sezone nije mogao da uđe u pravi ritam i igrao je promenljivo i ‘rovit’, da bi duel protiv Niksa napustio pre kraja i uz pomoć saigrača. Bogdanović nije mogao da se osloni na desno stopalo, pa su ga igrači izneli sa terena!

Sve se zbilo sredinom druge četvrtine, kada je prilikom jednog defanzivnog skoka, bivši košarkaš Partizana, Fenerbahčea i Sakramenta nagazio na stopalo saigrača Klinta Kapele. Odmah je ostao da leži na parketu, a bilo je vidljivo da je u velikim bolovima i da mu je neophodna pomoć. Lekarska ekipa Atlante je odmah prišla, ali je Bogdan otišao u svlačionicu, a trener Atlante Nejt Mekmilan nakon meča nije izneo detalje o stepenu povrede, već je samo istakao da su neophodnu dodatni pregledi.


(VIDEO:YouTube/nba screen)

Bez njega na terenu nisu mogli do pobede nad Niksima (90:99). a prethodno je Bogi upisao dva poena za deset minuta na parketu, Da stvar bude gora po Atlantu, povredu je zaradio i Kem Rediš, koji je takođe izvrnuo zglob.

Nakon ovog poraza, Altanta je osma na Istoku sa skorom 11-10, a prethodn je vezala sedam pobeda, dok je Njujork odmah ispred njih, sa porazom manje.


(VIDEO:YouTube/GMFB)

Što se ostalih utakmica tiče, Dalas Mavriskis su poraženi od Vašington Vizardsa sa 120:114. Srpski centar Boban Marjanović nije dobio ni minut na ovoj utakmici, dok je odličan bio Luka Dončić sa 33 poena i deset asistencija što je bilo ipak nedovoljno za povoljan ishod, dok je na suprotnoj strani, Bredli Bil nanizao 26 poena.


(VIDEO:YouTube/GMFB)

NBA liga, rezultati

Filadelfija – Minesota 120:121

Atlanta – Njujork 90:99

Bruklin – Finiks 107:113

Čikago – Majami 104:107

Klivlend – Orlando 105:92

Hjuston – Šarlot 146:143

Dalas – Vašington 114:120

Juta – Nju Orleans 127:105

Standings provided by SofaScore LiveScore


Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter