0
Košarka

FOTO: Youtube/Screenshot

‘NISAM OVO ZASLUŽIO’: Oglasio se Jokić nakon novog haosa, otkrio šta je rekao sudijama pre nego što su ga poslali u svlačionicu!

Objavljeno: 14.12.21 u 10:22

Denver je upisao novu pobedu, pošto je sinoć savladao Vašington rezultatom 113:107.

Srpski košarkaš ponovo je briljirao na parketu, u igri je proveo 30 minuta i za to vreme postigao je 28 poena (9/14 iz igre, 1/2 za tri).

Uz to, imao je devet asistencija i 19 skokova, malo mu je falilo da ostvari novi tripl-dabl učinak. To bi se verovatno i desilo, da nije isključen pre kraja utakmice.

Tokom poslednje četvrtine Jokić je dobio nezgodan udarac, lakat u lice, nakon kog je ostao na zemlji. Sudije nisu dodelile faul što je razbesnelo našeg košarkaša, koji je već u narednom napadu prigovorio, pa je isključen.

NBA sudije su najbolje na svetu i svoj posao obavljaju na visokom nivou. Ali, da budem iskren, smatram da nisam ovo zaslužio, pogotovo ne isključenje. Samo sam im rekao „dosudite faul“, jer sam smatrao da postoji elemenata za to – istakao je Jokić nakon meča.

ZAPRATITE NAS I NA NAŠEM NOVOM INSTAGRAM PROFILU @_hotsport.rs

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HotSport.rs (@_hotsport.rs)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter