0
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

IZJAVA KOJA ĆE ODUŠEVITI NAVIJAČE PARTIZANA: Nakon što je ‘presudio’ Zvezdi, heroj Surduličana otkrio da je veliki Grobar!

Objavljeno: 14.12.21 u 08:46

Crveno-beli kiksnuli su sinoć na svom stadionu.

U okviru 20. kola Superlige Srbije, fudbaleri Crvene zvezde i Radnika iz Surdulice podelili su bodove – 1:1. Gosti su zahvaljujući pogotkom Bogdana Stamenkovića u 83. minutu osvojili veoma bitan bod.

Nakon utakmice, Stamenković je izjavio da bi mu bilo drago da Partizan osvoji titulu.

– Pohvalio bih svoje saigrače koji su igrali dobro celu utakmicu, gol je bio samo šlag na torti. Moj san se večeras ostvario, uspeo sam da dam Zvezdi i Partizanu gol. Još uvek ne verujem… Bilo bi mi drago ako bi moj gol doneo titulu crno-belima, ako Bog da, vidimo se na proslavi titule – rekao je Stamenković za Butasport.

FOTO: Starsport

Bogdan ima 23 godine, karijeru je počeo u Spartaku iz Subotice da bi potom nosio dres Bratstva iz Prigrevice, a u Surdulicu je stigao 2019. godine.

Ekipa Dušana Đorđevića očigledno ima recept za uspehe protiv aktuelnog šampiona naše zemlje, pošto je Radnik u oktobru na svom stadionu pobedio Zvezdu rezultatom 2:1.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter