0
Evropske lige

FOTO: YouTube screnshot

TEŽAK KIKS ČEKIĆARA, MOJES RAZOČARAN: ‘Moraće da se vrate igranju na visokom nivou’

Objavljeno: 12.12.21 u 21:49

Propuštena prilika za osvajanje celog plena!

Barnli je ugostio Vest Hem, u okviru 16. kola Premijer lige Engleske. Duel na ‘Turf Mur’ stadionu odigran je pred oko 18 hiljada navijača. Domaćin je nastavio u ovosezonskom ritmu, a Čekićari su ponovo razočarali svoje pristalice. Utakmica koja je bila na programu u terminu od 15 časova, završena je najmanje popularnim rezultatom (0:0).

Fudbalska javnost je očekivala lak posao za gostujuću ekipu, s obzirom na to da je Barnli zabeležio samo jedan trijumf od starta aktuelne sezone. Oni su 30. oktobra savladali Brentford na domaćem terenu.

Novinarima se nakon završetka utakmice obratio šef stručnog štaba Vest Hema, Dejvid Mojes. 

-Igrači su dobro raspoloženi jer smo u dobroj poziciji, ali jednom kada postaviš visoke standarde, što su mnogi od njih uradili, kada vidiš šta neki od njih mogu da urade, mislim da su danas neki od njih igrali ispod tog nivoa – kazao je Mojes.

PROČITAJTE JOŠ: BUDUĆNOST SLAVILA U ZAGREBU: Vili Rid se vratio u velikom stilu!

-Moraće da se vrate igranju na visokom nivou ukoliko žele da zadrže pozicije. I radije ću im to iskreno reći nego da ne znaju šta mislim. Nema nikakve koristi od toga da ćutim o takvim stvarima. Želim da pobeđujem, želim da igramo bolje i siguran sam da neki od njih sigurno to mogu – zaključio je trener Vest Hema.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter