0
Ostali sportovi

FOTO: RSS

RISOVIĆEVA ISKRENA: ‘Francuska je aktuelni šampion, bile smo borbene!’

Objavljeno: 12.12.21 u 11:25

Nisu izdržale do kraja!

Rukometašice Srbije odigrale su fantastičan meč sa Francuskom na Svetskom prvenstvu u Španiji.. Ipak, reprezentativke ‘Trikolora’ su bile bolje od naših devojaka rezultatom 22:19, a evo šta je nakon meča rekla Jovana Risović – čuvar mreže naše selekcije.

‘Bila je ovo jako teška utakmica, iako smo u nju ušli misleći da nemamo šta da izgubimo jer je Francuska aktuelni olimpijski šampion. Od samog starta smo bile borbene, hrabre i rasterećene. Misim da smo pokazale zaista veliko srce, a ta borbenost je nadomestila i neke greške koje smo pravile. Odigrale smo fenomenalnu odbranu. Spustiti Francuskinje na 22 gola je zaista veliki uspeh. Vrlo sam srećna i ponosna na devojke što smo na ovakav način izgurale utakmicu. Pred kraj u nekim odlučujućim momentima nismo realizovali šanse u kojima smo se našli. Zbog toga mi je jedino krivo, ali rekla bih da nemamo za čim da žalimo, odigrale smo fenomenalno. Sada treba da se okrenemo narednoj utakmici, a to je Slovenija.’

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter