0
Evrokupovi

Braga - Crvena Zvezda, UEFA Europa League, liga evrope 9.12.2021. Portugal, Braga (credit image & photo: Nikola Mitic / STARSPORT)

ZVEZDA JE IMALA MNOGO SREĆE: Uspela je da izbegne pakao u 1/16 finala LE, a evo sa kojim evropskim gigantom može da se sastane u 1/8 finala!

Objavljeno: 10.12.21 u 08:21

Fudbaleri Crvene zvezde napravili su istorijski uspeh i plasirali se u osminu finala Lige Evrope kao prvoplasirana ekipa iz grupe F sa 11 osvojenih bodova!

Remi protiv Brage u Portugalu (1:1) bilo je dovoljno da izabranici Dejana Stankovića sa 11 bodova zauzmu pol poziciju i iza sebe upravo ostave rivala sa sinoćnjeg meča koji je sa bodom manje završio drugoplasirani, te će kroz duele sa trećeplasiranim timom iz Lige šampiona morati da se izbori za osimu finala Lige Evrope.

Ovo je još jedna sjajna evropska sezona za fudbalere tima iz Ljutice Bogdana i već sada je prevaziđen učinak iz prošle, kao i ranijih godina.

Braga – Crvena Zvezda, UEFA Europa League, liga evrope 9.12.2021. Portugal, Braga (credit image & photo: Nikola Mitic / STARSPORT)

U 1/16 finala Lige Evrope nalaze se brojni evropski velikani, kao što su – Barselona, Porto, Borusija Dortmund, dok su tu još i Lajpcig, Sevilja, Atalanta, Zenit, Dinamo Zagreb, Betis, Braga, Lacio, Olimpijakos, Napoli, Real Sosijedad i Rendžers, kada pogledamo sva ova imena možemo zaključiti da je Zvezda imala neviđene sreće što je uspela ‘preskoči’ ovu fazu takmičenja.

Tek 25. februara, četa predvođena Dejanom Stankovićem će saznati ime protivnika. Osim crveno-belih, plasman u osminu finala Lige Evrope obezbedili su još: Lion, Monako, Spartak, Ajntraht, Galatasaraj, Bajer Levrkuzen i Vest Hem.

ZAPRATITE NAS I NA NAŠEM NOVOM INSTAGRAM PROFILU @_hotsport.rs

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HotSport.rs (@_hotsport.rs)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter