0
Domaći fudbal

Braga - Crvena Zvezda, UEFA Europa League, liga evrope 9.12.2021. Portugal, Braga (credit image & photo: Nikola Mitic / STARSPORT)

BAR SU TOLIKO ZASLUŽILI, DA IH POZDRAVITE: Delije, slušajte pažljivo – evo kada se četa Dejana Stankovića vraća u Beograd!

Objavljeno: 10.12.21 u 11:57

Izabranici Dejana Stankovića oduševili su sinoć celu Srbije pošto su izbroli plasman u osminu finala Lige Evrope kao prvoplasirana ekipa iz grupe F sa 11 osvojenih bodova!

Remi protiv Brage u Portugalu (1:1) bilo je dovoljno da izabranici Dejana Stankovića sa 11 bodova zauzmu prvu poziciju na tabeli i iza sebe upravo ostave rivala sa sinoćnjeg meča koji je sa bodom manje završio drugoplasirani, te će kroz duele sa trećeplasiranim timom iz Lige šampiona morati da se izbori za osimu finala Lige Evrope.

Ovo je još jedna sjajna evropska sezona za fudbalere tima iz Ljutice Bogdana i već sada je prevaziđen učinak iz prošle, kao i ranijih godina.

Fudbaleri Crvene zvezde zaslužili su svako poštovanje, a svako ko želi da ih pozdravi, to može da uradi danas u Ljutice Bogdana.

– Danas, u 16:30 naši igrači dolaze sa aerodroma na Marakanu, gde će na pomoćnom terenu odraditi trening. Ovo je prilika da pozdravimo naše junake, da pozdravimo najveći uspeh od 92. godine!

U 16 časova je skup na tribinama pomoćnog stadiona, svi na trining da pozdravimo šampione naše – objavila je jedna Zvezdina stranica.

ZAPRATITE NAS I NA NAŠEM NOVOM INSTAGRAM PROFILU @_hotsport.rs

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HotSport.rs (@_hotsport.rs)

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter