0
Evropske lige

FOTO: twitter.com/FCBarcelona

‘OVO JE NAŠA REALNOST’: Ćavi ne beži od odgovornosti nakon debakla, otkrio šta je rekao svojim igračima i koji je Barsin cilj!

Objavljeno: 09.12.21 u 10:23

Fudbaleri Barselone doživeli su pravu noćnu moru u Nemačkoj, pošto su poraženi od moćnog Bajerna rezultatom 3:0.

Nakon ispadanja iz elitnog takmičenja, trener španskog giganta Ćavi Hernandez istakao je da je ovo realna slika, kao i da je svojim igračima rekao da od danas počinje nova faza.

Danas su bili bolji, nadmoćniji. Pokušali smo, pritisnuli smo ih jako. U prvom delu su imali više od igre i potčinili su nas. Ovo je naša surova realnost. Danas počinje nova etapa. Moramo biti zahtevniji prema sebi, imati veća očekivanja. Mogao bi ovaj poraz biti naša prekretnica i prilika da promenimo mnoge stvari – rekao je čuveni fudbaler nakon poraza i potom dodao:

– Suočićemo se sa realnošću i bićemo dostojanstveni. Radićemo na tome da dovedemo Barselonu na nivo na kojem zaslućuje da bude, a to nije Liga Evrope. Ipak, Liga Evrope je naša realnost u ovom trenutku. Treba da se pomirimo sa tom činjenicom – oštar je novi trener Barselone.

On preuzima odgovornost na sebe.

– Različite okolnosti dovele su do ovoga večeras. Preuzimam odgovornost. Mislio sam da možemo da prođemo, a nismo. Ponavljam, radićemo naporno kako bismo postavili Barselonu na mesto gde zaslužuje da bude – rekao je Ćavi, koji veruje da njegovi puleni mogu osovjiti Ligu Evrope.

Podsetimo, prvi put od sezone 2003/2004. Barselona će igrati u Ligi Evrope.

ZAPRATITE NAS I NA NAŠEM NOVOM INSTAGRAM PROFILU @_hotsport.rs

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HotSport.rs (@_hotsport.rs)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter