0
Evrokupovi

FOTO: Youtube/Screenshot

BARSELONA NOKAUTIRANA OD BAJERNA, IDE U LIGU EVROPE: Pridružuje joj se i Sevilja – odluka u grupi F pada sutra! (VIDEO)

Objavljeno: 08.12.21 u 23:17

Zanimljivo veče u najkvalitetnijoj fudbalskoj ligi na svetu.

Fudbaleri Bajerna su na svom terenu ubedljivo savladali Barselonu rezultatom 3:0 u susretu koji je dosta toga odlučio. Pogotke su postigli Miler, Sane i Musijala, a zbog ovog poraza, španski gigant će takmičenje nastaviti u Ligi Evrope.

U prilog tome ide i siguran trijumf Benfike nad Dinamom iz Kijeva sa 2:0. Portugalska ekipa je tako golovima Jaremčuka i Žilberta osigurala drugo mesto i plasman u narednu fazu.

Iako smo očekivali da ćemo sve putnike u naredni krug Lige šampiona saznati večeras, u tome nas je sprečio sneg. Susret između Atalante i Viljareala je zbog prave mećave odložen za sutra. Takođe, u okviru iste grupe, Mančester junajted je remizirao protiv Jang Bojsa i tako osigurao prvo mesto.

Što se tiče grupe G, Salcburg je na svom terenu savladao Sevilju minimalnim rezultatom u direktnom okršaju za drugo mesto. Radost domaćima doneo je Okafor u 50. minutu, a u drugom meču ove grupe, Lil je slavio protiv Volfsburga u Nemačkoj sa 1:3. Samim tim, francuski predstavnik će u narednu fazu kao prvoplasirana ekipa.

SVI REZULTATI:

Juventus – Malme 1:0

Zenit – Čelsi 3:3

Bajern – Barselona 3:0

Benfika – Dinamo Kijev 2:0

Atalanta – Viljareal ODLOŽENO

Mančester junajted – Jang Bojs 1:1

Salcburg – Sevilja 1:0

Volfsburg – Lil 1:3

ZAPRATITE NAS I NA NASEM NOVOM INSTAGRAM PROFILU @_hotsport.rs

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HotSport.rs (@_hotsport.rs)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter