1
Evrokup

FOTO: Twitter/Screenshot

NOVO ATRAKTIVNO ZAKUCAVANJE KOPRIVICE: Ovo nema ni u NBA – pogledajte akciju Madara i Balše nakon koje je hala ‘eksplodirala’! (VIDEO)

Objavljeno: 09.12.21 u 09:05

Partizan je sinoć zabeležio novu pobedu u Evrokupu.

Crno-beli su u 6. kolu 7Days Evrokupa savladali Metropolitans sa 82:89 i tako ostvarili 5. pobedu u kontinentalnom takmičenju. Nošeni sjajnom podrškom velikog broja navijača iz Pariza i drugih evropskih gradova, crno-beli su imali spreman odgovor na svaki izazov koji je pred njih stavio domaći Metropolitans.

Nakon slabijeg izdanja u prvom poluvremenu, četa predvođena Željkom Obradovićem uspela je da preokrene rezultat u svoju korist i stigne do novog, veoma bitnog trijumfa.

Viđeno je sinoć mnogo lepih poteza u režiji košarkaša Partizana. Spektakularno zakucavanje imao je Alen Smailagić, a jedna akcija u kojoj su učestvovali Jam Madar i Balša Koprivica je takođe podigla Grobare na noge.

Mladi plejmejker Madar je maestralno asistirao svom visokom saigraču, koji je još bolje „zakucao“ i izazvao oduševljenje na tribinama, a kako je to izgledalo pogledajte u priloženom video snimku:

ZAPARTITE NAS I NA NAŠEM NOVOM INSTAGRAM PROFILU @_hotsport.rs

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HotSport.rs (@_hotsport.rs)

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter