0
Evrokup

Alen Smailagic EuroCup-Partizan v Lietkabelis Beograd, 17.11.2021 foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

DA LI VEĆ IMAMO ZAKUCAVANJE SEZONE: Smailagić razgalio Grobare u Parizu! Crno-beli su imali neverovatnu podršku! (VIDEO)

Objavljeno: 08.12.21 u 23:42

Bitna pobeda za izabranike Željka Obradovića.

Košarkaši Partizana su u 6. kolu Evrokupa savladali Metropolitan rezultatom 82:89. Crno-beli su na ovom susretu imali neverovatnu podršku svojih navijača, koji su ispunili jednu tribinu i tako bodrili voljeni klub.

Ovaj meč je obeležio i Alen Smailagić, koji je pogodio 2 trojke u vrlo bitnom momentu meča, a utakmicu je završio sa 14 poena i 4 skoka. Pored toga, nekadašnji košarkaš Godlen Stejta, zabeležio je po mnogima i zakucavanje sezone, koje je rasplamsalo atmosferu u hali.

Nakon ove bitne pobede, na snimcima se može videti i kako Grobari slave sa igračima. Zaista, napravljena je atmosfera kao da se igra u Areni ili Pioniru.

Pored Smailagića, zasijao je i Kevin Panter sa 28 poena, dok je Ledej ubacio 15. Naredni susret, Partizan će igrati u ABA ligi protiv Cedevita Olimpije, koja je danas poražena od Virtusa u neizvesnoj završnici.

ZAPRATITE NAS I NA NASEM NOVOM INSTAGRAM PROFILU @_hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter