0
Fudbal

head coach Mladen Krstajic Fudbal-Super League Season 2020/2021 Partizan v TSC Beograd, 05.05.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsport ©

KAO GROM IZ VEDRA NEBA: Krstajić doneo šokantnu odluku – ima novi klub, iznenadićete se kada vidite koji je u pitanju!

Objavljeno: 09.12.21 u 09:56

Srpski trener pronašao je novi angažman.

Cela nacija je ostala šokirana kada je TSC uručio otkaz Mladenu Krstajuću, koji je u Bačkoj Topoli radio zaista dobar posao. Šuškalo se da će proslavljeni igrač preuzeti neki klub iz Superlige Srbije, međutim, to se nije desilo.

Krstajić je doneo odluku da trenersku karijeru nastavi da gradi u inostranstvu. Pakuje kofere, i seli se za Tel Aviv, pošto je njegov novi klub – Makabi.

Nekadašnji fudbaler Partizana ne ide sam u Izrael, sa sobom vodi i ostale članove stručnog štaba. U pitanju su Vladimir Radenković, Stefan Janković i Marko Stojanović.

Njegov novi klub završio na drugom mestu u grupi A novoformiranog takmičenja, dok je na liderskoj poziciji Lask, koji ima bolji međusobni odnos.

– Mladen ima sve kvalitete koje cenimo mi u Makabiju: radnu etiku, profesionalizam i želju za pobeđivanjem. Te osobine su lansirale Krstajića u vrh evropskog fudbala i klub će sa njim ostvariti svoje ciljeve. Želimo dobrodošlicu Mladenu i njegovim saradnicima. Svi zajedno ćemo im biti najveća podrška – rekao je predsednik kluba Mič Goldahar za klupski sajt.

Prvi put nakon što je seo na klupu Makabija, Krstajić je istakao:

– Hvala predsedniku Miču na ukazanom poverenju da vodim Makabi. Meni je čast što sam se pridružio najuspešnijem klubu u Izraelu, koji ima veliku istoriju i tradiciju. Kao što sam to činio tokom celog života, radiću naporno i predano i jedva čekam da počnem, jer je mnogo posla ispred mene poručio je Krstajić.

ZAPARTITE NAS I NA NAŠEM NOVOM INSTAGRAM PROFILU @_hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter