0
Domaći fudbal

Mladen Krstajic Crvena Zvezda - TSC Superliga Srbije, Super Liga 21.8.2021. Beograd Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

KONAČNO SU SE OGLASILI: Evo zbog čega je smenjen Krstajić, već je poznato ko će ga naslediti na klupi TSC-a!

Objavljeno: 19.10.21 u 16:32

Nađeno je privremeno rešenje.

Fudbalski klub TSC iz Bačke Topole u narednom periodu sa klupe će voditi Mirko Jovanović, sportski direktor kluba, pošto je završena saradnja sa šefom stručnog štaba Mladenom Krstajićem.

Klub je izuzetno ponosan na činjenicu da je Mladen Krstajić vodio TSC u jednom izuzetno teškom periodu, i zahvalan je na svemu što je Krstajić učinio za TSC. Ipak, niz slabijih rezultata, posle dobrog starta sezone, doveo je do zajedničke odluke da je timu u ovom trenutku potrebna promena na klupi.

Jovanović, koji je pre dolaska Krstajića bio pomoćnik trenera iznenada preminulog šefa struke TSC-a Zoltana Saba, vodiće tim do odluke o novom treneru kluba iz Bačke Topole.

– Krstajić je naš tim preuzeo u jednom jako osetljivom trenutku i zaista je postigao maksimum, uzimajući u obzir sve teškoće i ograničenja sa kojima smo se suočavali. Mi ćemo mu zaista uvek biti zahvalni. Naše prijateljstvo ovim raskidom ugovora sigurno neće biti poljuljano – rekao je predsednik TSC Janoš Žemberi.

Sa druge strane, rekao je Žemberi, najbolje rešenje je da tim sa klupe u prelaznom periodu vodi Mirko Jovanović, koji dobro poznaje igrače i način funkcionisanja kluba, kao i ambicije za ovu sezonu.

– Zajedno ćemo se potruditi da ekipu motivišemo da pruži svoj maksimum i da prevaziđe
rezultatsku krizu – dodao je predsednik kluba.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter